Visa hogskoleguiden.se som: Mobil

Referenser - Högskoleguiden.se

Läs mer om vad några av våra medverkande universitet/högskolor tycker om Studentum.se

”Vårt samarbete med Studentum har pågått och intensifierats under mer än fem år nu. Ett stort utbud av kommunikationskanaler, en hög servicenivå och ett mycket trevligt bemötande möjliggör att vi på ett effektivt sätt når vår målgrupp. Att Studentum dessutom kontinuerligt utvecklar sina produkter, har ett aktivt PR-arbete och finner nya samarbetspartners gör att vi känner stor tilltro till ett långvarigt samarbete.”

Linus Brandin
Marknadsföringsansvarig
Ekonomihögskolan vid Linnéuniversitet


 

Vi på Högskolan Dalarna söker hela tiden nya vägar att nå ut till potentiella studenter och jag tycker att Studentum hjälper oss på ett snyggt och kostnads-effektivt sätt. Genom att synas med en presentation profilerar vi oss mot vår målgrupp i precis rätt ögonblick. Vårt engagemang har gett resultat i form av intresseanmälningar och vi ser fram emot ett fortsatt samarbete"
Tommy Kjellberg
Informationsenheten
Högskolan Dalarna”Vi började samarbeta med Studentum 2007 och vi är nöjda med vad det gett hittills. Vi gillar att Studentum är snabba med att följa våra önskemål och att vi själva har möjlighet att göra enklare ändringar när vi vill det. Vi har även utnyttjat deras studiestartturné vilket vi är väldigt nöjda med. Den fyller verkligen en funktion för oss som inte kan åka runt i Sverige och presentera våra utbildningar”


Sofie Kierkegaard
Informatör
Gymnastik- och idrottshögskolan (GIH)